PSD afirma, intr-un comunicat, ca analiza Asociatiei Pro Democratia intitulata "Alegeri la limita democratiei" are concluzii inexacte cu privire la sumele investite de partid in campania prezidentiala, cheltuielile efective insumand de fapt mai putin
PSD afirma, intr-un comunicat, ca analiza Asociatiei Pro Democratia intitulata "Alegeri la limita democratiei" are concluzii inexacte cu privire la sumele investite de partid in campania prezidentiala, cheltuielile efective insumand de fapt mai putin de jumatate din plafonul admis prin lege. Potrivit comunicatului de presa, concluziile prezentate "creeaza confuzie in opinia publica". PSD afirma ca, de altfel, chiar autorii analizei recunosc ca baza de calcul a constituit-o "pretul de lista" utilizat de difuzorii de publicitate, omitand reducerile substantiale negociate in cadrul contractului intre parti. (Mediafax)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.