Solidaritatea este omniprezenta si n-o vor putea distruge toate calamitatile. S-a vazut si simtit asta prin faptul ca prietenii sai si autoritatile romane i-au sarit in ajutor atunci cand i-a fost mai greu. Directorii altor teatre ii gazduiesc specta
Solidaritatea este omniprezenta si n-o vor putea distruge toate calamitatile. S-a vazut si simtit asta prin faptul ca prietenii sai si autoritatile romane i-au sarit in ajutor atunci cand i-a fost mai greu. Directorii altor teatre ii gazduiesc spectacolele. Artistii canta in beneficiul ei. Oameni cu posibilitati dau sume importante. Ministrul MCC, Mona Musca, a fost alaturi de toate manifestarile culturale si caritabile. Directorul Teatrului de Opereta ""Ion Dacian"", Amza Saceanu, ne asigura ca stagiunea se reia in octombrie, cu spectacolul ""Lasati-ma sa cant!"" si ca e sigur de bunele intentii ale conducerii interimare a TNB (Ilinca Tomoro-veanu), pentru care a avut intotdeauna admiratie. (Claudia Daboveanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.