""Baptism"" este cel de-al saptelea album de studio al artistului, o revenire in forta a unui nume de marca a rock-ului contemporan si ajunge in Romania distribuit de Era Music. Debutand in 1989 cu celebrul ""Let Love Rule"", avand o ascensiune c

""Baptism"" este cel de-al saptelea album de studio al artistului, o revenire in forta a unui nume de marca a rock-ului contemporan si ajunge in Romania distribuit de Era Music. Debutand in 1989 cu celebrul ""Let Love Rule"", avand o ascensiune constanta atat in topuri, cat si pe scenele lumii, Lenny Kravitz este acel gen de artist care nu poate dezamagi.
SPECTACOL. Lenny canta pe majoritatea instrumentelor de pe acest album, de la chitara rece la percutie, toate piesele fiind rezultatul unei, dupa cum declara, ""epifanii emotionale personale"". Daca la inceputul lui 2003 Lenny anuntase ca s-a apucat sa compuna un album ""funk"", iata ca sfarsitul anului l-a gasit intr-o cu totul alta directie, el simtindu-se complet renascut si ""rebotezat"" din punct de vedere liric si melodic.
CLASIC. Lenny s-a intors la sunetul clasic ra€™na€™r, intreg albumul fiind dedicat lucrurilor esentiale ale vietii, a caror mare calitate este simplitatea. Una peste alta, ""Baptism"" este un album plin de surprize, cu dedicatii catre maestrii sai (Dylan si Jagger) si cu multa pasiune.
Primele doua extrase pe single sunt ""Where Are We Runnin?"" si ""California"".

Best of Placebo

Ce ziceti de un ""Best of"" Placebo? ""Once More With Feeling"" aduna cele mai importante piese ale trupei din perioada 1996-2004 (adica de la inceputuri pana acum). Rock 100% britanic, succese ca ""Every You Every Me"", ""Bitter End"", ""Nancy Boy"" sau ""Taste in Man"". In total 19 piese adunate pe o compilatie de patru stele din cinci posibile - n-o zicem noi, o spun criticii de peste Canalul Manecii.

Fratia chimica

Cel mai nou album ""The Chemical Brothers"" se intituleaza ""Push the Button"". Trei stele si jumatate din cinci posibile, hiturile ""Galvanize"", ""Boxer"", ""Big Jump"" fac din ""Push the Button"" un LP agreabil pentru consumatorii de muzica house, electronica sau psihedelica.
Pentru ceilalti, albumul va parea numai o ""chestie"" curioasa. Merita sa incercati, macar sa vedeti despre ce e vorba.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.