Vedetele de televiziune Marius Tuca si Radu Moraru isi fac debutul in cinematografie. Cei doi joaca in filmul "sah la general" regizat de serban Mihailescu dupa un roman de Dinu Sararu. Filmul e produs de MDV Film si va aparea pe piata la inceputul
Vedetele de televiziune Marius Tuca si Radu Moraru isi fac debutul in cinematografie. Cei doi joaca in filmul "sah la general" regizat de serban Mihailescu dupa un roman de Dinu Sararu. Filmul e produs de MDV Film si va aparea pe piata la inceputul verii.
Daca Tuca urmeaza sa filmeze zilele viitoare, Moraru si-a facut deja debutul cinematografic. El a filmat acum cateva zile in studioul din Calea Victoriei de unde-si prezinta emisiunea. in film, Radu isi joaca propriul rol de moderator al talk-show-ului "Nasul" si are ca invitat un politician si om de afaceri care face dezvaluiri senzationale. "Radu s-a descurcat exceptional, ne-a declarat regizorul serban Marinescu. Trebuia sa se faca actor, ar fi fost o concurenta serioasa pentru actorii de varsta lui. Parca a facut asta toata viata. A fost foarte natural."
Despre Marius Tuca, regizorul spune ca va juca tot rolul unui jurnalist. E convins ca si prestatia acestuia va fi una foarte buna.
"sah la general" e o poveste din anii '90, cu politicieni corupti, vedete si jurnalisti. Din distributie mai fac parte monstrii sacri ai cinematografiei romanesti Mircea Albulescu, stefan Iordache, Dorel Visan, Horatiu Malaele, Razvan Vasilescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.