Potrivit Mediafax, Iliescu a spus ca PSD a elaborat deja un regulament, conform caruia candidatii vor oferi ""niste declaratii care cuprind un CV, declaratii de avere, precum si declaratii ca nu au facut politie politica, cu raspundere penala"". Ilie
Potrivit Mediafax, Iliescu a spus ca PSD a elaborat deja un regulament, conform caruia candidatii vor oferi ""niste declaratii care cuprind un CV, declaratii de avere, precum si declaratii ca nu au facut politie politica, cu raspundere penala"". Iliescu a mai spus ca acest regulament va fi supus aprobarii BExC. Pe de alta parte, Iliescu s-a opus ideii lansate de senatorul Mircea Geoana, privind organizarea unui referendum referitor la Tratatul de aderare a Romaniei la UE. Iliescu a spus ca nu vede utilitatea organizarii acestui referendum, precizand ca, ""in opinia publica romaneasca, ideea integrarii in UE a fost tot timpul sustinuta de o majoritate evidenta a populatiei"". (L.D.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.