Intr-o tara in care unii sunt someri sau se plang de sedentarism, Ciprian Dinu, realizatorul pe care il ascultati la Radio Total si-l vedeti in diminetile de week-end la Realitatea TV, isi face singur de lucru cand se plictiseste, mai exact vrea sa s
Intr-o tara in care unii sunt someri sau se plang de sedentarism, Ciprian Dinu, realizatorul pe care il ascultati la Radio Total si-l vedeti in diminetile de week-end la Realitatea TV, isi face singur de lucru cand se plictiseste, mai exact vrea sa scrie scenarii si sa afle oficial ce fac soferii de camion. Daca tot are invitati din lumea teatrului in emisiunea "...3, si!", de la Realitatea TV, Ciprian Dinu si-a propus sa scrie chiar el un scenariu pentru o piesa de teatru regizata de Chris Simion. "E o piesa la care lucrez si imi va lua ceva timp pentru ca nu am scris niciodata un scenariu de teatru, dar toate au un inceput," spune realizatorul de la Realitatea TV. Ciprian Dinu vrea sa faca un centru de studii, statistica si cercetari la concurenta cu cele din Marea Britanie, pentru ca s-a saturat sa-i citeze la radio pe cercetatorii de pe alte meleaguri. In opinia lui Dinu, in Romania se fac cercetari serioase doar in plan politic si n-ar strica ca omul de rand sa mai stie "cati mananca ciocolata cu cacao vara, ce fac oamenii in intersectie...". Dinu este interesat sa afle si ce fac soferii romani in timp ce conduc sau alte cercetari legate de stilul de viata al romanilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.