Nu mai este un secret pentru nimeni ca Monica, una dintre componentele trupei Candy, apare goala intr-un pictorial Playboy.
Ceea ce nu se stie este ca acest fapt pare sa determine izbucnirea unui nou scandal in show-bizz-ul romanesc. Mihai An
Nu mai este un secret pentru nimeni ca Monica, una dintre componentele trupei Candy, apare goala intr-un pictorial Playboy.
Ceea ce nu se stie este ca acest fapt pare sa determine izbucnirea unui nou scandal in show-bizz-ul romanesc. Mihai Andrei, un profesor de engleza in varsta de 46 de ani, l-a acuzat la postul de radio Kiss Fm pe impresarul trupei, Lucian Ionescu, ca i-ar fi fortat odrasla sa se dezbrace in paginile faimoasei reviste si ca i-ar fi luat si banii obtinuti in urma contractului.
Bulversata de cele intamplate, cantareata, in varsta de 20 de ani, care nu mai vorbeste cu parintii sai de mai bine de un an pentru ca (dupa cum declara) nu au inteles-o niciodata iese la atac si ii cere despagubiri de un miliard si jumatate tatalui sau, daca nu va dovedi aceste acuzatii. Ba mai mult, roscata spune ca aceasta aparitie a parintelui sau la amintitul post de radio nu ar fi o pura intamplare, dat fiind faptul ca ea a trait in urma cu un an o poveste de dragoste cu Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu.
Speram ca acest conflict ce tinde sa se acutizeze sa nu sfarseasca la fel ca acela dintre Andreea Antonescu si tatal sau, izbucnit in urma cu cativa ani.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.