"Concertul lui Michael Bolton din Bucuresti, programat pe 21 mai, va avea loc cu siguranta", ne-a declarat Pepino Popescu, directorul firmei de impresariat Memento Music, pentru a pune capat anumitor
zvonuri rautacioase care se bazau pe fapt
"Concertul lui Michael Bolton din Bucuresti, programat pe 21 mai, va avea loc cu siguranta", ne-a declarat Pepino Popescu, directorul firmei de impresariat Memento Music, pentru a pune capat anumitor
zvonuri rautacioase care se bazau pe faptul ca turneul european, care trebuia deschis cu acest concert, s-a anulat (potrivit site-ului oficial al cantaretului, unde nu figureaza nici un turneu).
Pepino Popescu ne-a confirmat faptul ca turneul s-a anulat, dar asta din vina organizatorilor din alte tari europene. "Bolton va veni in Romania pe 20 mai, direct de la New York, si va decola spre America pe 22 mai. Cantaretul va veni insotit de un staff format din 23 de persoane. Se pare ca noi ne-am miscat mai repede decat organizatorii din Dublin sau alte orase din Europa", a precizat Popescu. Michael Bolton va sustine pe 21 mai, la Sala Palatului, primul concert din turneul de promovare a albumului "Vintage". Cei care vor dori sa fie purtati pe culmile melancoliei de Bolton vor trebui sa scoata din buzunar intre 600.000 si 5.000.000 de lei pentru un bilet. Cantaretul va sosi in Romania cu 11 instrumentisti si va sustine un concert live de aproximativ doua ore. Pentru ca asigurarea de viata a artistului se ridica la 8.000.000 de dolari, organizatorii au contactat aceeasi firma de paza care i-a oferit protectie lui Michael Jackson atunci cand a prestat in Romania.
In timpul intregii sale cariere, Michael Bolton, cantaret si compozitor, a vandut peste 52 milioane de albume si single-uri in intreaga lume. El a castigat doua premii Grammy pentru cel mai bun artist si sase premii American Music.
Bolton a compus numeroase piese pentru: Barbra Streisand, KISS, Kenny Rogers, Kenny G. si Cher.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.