In prima etapa a returului, Sorin Cartu a debutat pe banca tehnica a lui FC Arges tocmai impotriva echipei la care s-a lansat si cu care a castigat in 1991 ultimul titlu al unei echipe provinciale.
Pe de alta parte, cat timp s-a perindat ca an

In prima etapa a returului, Sorin Cartu a debutat pe banca tehnica a lui FC Arges tocmai impotriva echipei la care s-a lansat si cu care a castigat in 1991 ultimul titlu al unei echipe provinciale.
Pe de alta parte, cat timp s-a perindat ca antrenor pe la alte echipe, Cartu nu a invins niciodata Universitatea Craiova. Sambata, la Valcea, Stiinta a jucat din postura echipei ce se afla pe ultimul loc in clasament si avea nevoie de un succes care sa o scoata din postura de lanterna rosie. Numai ca Universitatea a evoluat ca o formatie lipsita de orice idee de joc si a pierdut in final cu 1-2 complicandu-si enorm situatia si asa una extrem de ingrata.
Spiritele au devenit incinse in Banie in urma rezultatului care a dus Craiova la un neverosimil - 10 in clasamentul adevarului. Patronul Dinel Staicu s-a aratat dezamagit de forma mai multor jucatori, in timp ce galeria cere demisia antrenorului Pavel Badea. De partea cealalta, Cartu era multumit doar pe jumatate. Reusise o victorie la debutul pe banca argeseana, dar isi ingropa in acelasi timp marea dragoste.
"A fost un meci tensionat, din cauza faptului ca am jucat impotriva echipei care m-a creat din toate punctele de vedere. Am intrat in vestiarul Craiovei dupa meci si i-am vazut pe jucatori la pamant. N-am vazut niciodata niste fete asa de triste. Insa, nu am nici o vina pentru ce se intampla la Craiova", a declarat Cartu.

Rezultatele etapei a 16-a

FC Brasov - FC National 1 - 1;
Poli Timisoara - CFR Cluj 3 - 0;
U. Craiova - FC Arges 1 - 2;
Otelul - FCM Bacau 1 - 0;
Rapid - Poli Iasi 2 - 0;
Apulum - Sportul 0 - 4
Partida Dinamo - FC Farul s-a disputat aseara.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.