HANDBAL. Echipa Minaur Baia Mare a ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, dupa ce a pierdut rusinos returul cu formatia portugheza ABC Braga, scor 22-32. In tur, elevii pregatiti de Lascar Pana invinsesera cu 31-27. In cadrul aceleiasi comp
HANDBAL. Echipa Minaur Baia Mare a ratat calificarea in semifinalele Challenge Cup, dupa ce a pierdut rusinos returul cu formatia portugheza ABC Braga, scor 22-32. In tur, elevii pregatiti de Lascar Pana invinsesera cu 31-27. In cadrul aceleiasi competitii, dar la feminin, in meci tur, Oltchim Rm. Valcea a cedat in deplasare, 28-31, in fata principalei favorite, danezele de la BSV Buxtehude. Seria neagra a fost completata de Rapid, in turul ""sferturilor"" Cupei Cupelor, giulestencele pierzand in Norvegia, 24-40, cu Tertnes Bergen.
RUGBY. Reprezentativa Romaniei a suferit un esec rusinos la Tbilisi, 13-20 cu Georgia, intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. Punctele ""stejarilor"" au fost reusite de Socol - eseu si Ionut Tofan - doua lovituri de pedeapsa si o transformare. In urma acestui esec, elevii antrenorului Daniel Santamas se afla pe locul 3.
ROMANI. Claudiu Keseru a marcat al doilea gol al echipei sale, FC Nantes, in partida castigata cu 2-0 in fata lui Caen, in etapa a 29-a din Ligue 1. Romanul a intrat pe teren in minutul 73 si a inscris in secundele de prelungire. Rennes, echipa lui Ladislau Boloni, a terminat la egalitate, 1-1, in deplasare la Metz. In Turcia, Galatasaray, formatia pregatita de Gheorghe Hagi, a invins cu 3-0 pe terenul lui Istanbulspor.
TENIS. Andrei Pavel s-a calificat in turul trei al turneului de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 2,1 milioane de dolari. Pavel l-a invins in turul doi, cu 6-7, 7-6, 6-2, pe francezul Gregory Carraz. In runda urmatoare, ""Cneazul"" va juca impotriva lui Andre Agassi. Celalalt roman prezent la turneu, Victor Hanescu, a fost eliminat in primul tur, dupa ce a pierdut cu 6-2, 6-2 in fata francezului Cyril Saulnier.
FANATIK SHOW. Intr-o editie incendiara a emisiunii ""FANATIK SHOW"", care va incepe asta-seara, la ora 23:00, la Prima TV, Horia Ivanovici are invitati din conducerile celor trei ""granzi"" bucuresteni: patronul Stelei - Gigi Becali, presedintele Rapidului - Dinu Gheorghe si vicepresedintele lui Dinamo - Gigi Netoiu. Vor fi ""tocate"" in amanunt marele meci al Stelei cu Villarreal, decaderea incredibila a Craiovei, primele meciuri ale lui Dinamo si Rapid, meciul cu Olanda, dar nu vor lipsi si alte surprize. Iar premiul oferit de ""FANATIK SHOW"" a ajuns la 3.000 de euro!
OFERTA. Juventus ofera 40 de milioane de euro pentru achizitionarea fundasului Cristian Chivu si a atacantului Antonio Cassano de la AS Roma, anunta agentia Goalcity. Potrivit sursei, Chivu si Mutu nu vor fi insa coechipieri, deoarece conducerea gruparii torineze intentioneaza sa-l cedeze pe atacant la AS Roma.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.