Astaro a lansat zilele trecute versiunea 5.2 a Astaro Security Linux, un produs destinat eliminarii programelor de tip spyware din sistemul de operare Linux. Noul software are abilitatea sa intercepteze mesajele trimise de aplicatiile spyware

Astaro a lansat zilele trecute versiunea 5.2 a Astaro Security Linux, un produs destinat eliminarii programelor de tip spyware din sistemul de operare Linux.

Noul software are abilitatea sa intercepteze mesajele trimise de aplicatiile spyware deja instalate in computerul victimei, inainte ca acestea sa ajunga pe Internet. Noua tehnologie poate fi activata sau dezactivata prin intermediul unei interfete de administrare Web. ""Credem ca este primul produs de securitate bazat pe firewall care isi propune si sa protejeze utilizatorii de spyware si sa impiedice computerele infectate sa trimita informatii personale pe Internet"", a declarat Jan Hichert, seful companiei. (Cristian Ionita)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.