Comunicare - Parteneriat intre MSN si Logitech MSN si Logitech au anuntat la CeBIT 2005 extinderea parteneriatului global, prin care MSN va lansa un serviciu integrat de comunicare audio si video, asistat de Logitech. Serviciul permite clientilor sa
Comunicare - Parteneriat intre MSN si Logitech
MSN si Logitech au anuntat la CeBIT 2005 extinderea parteneriatului global, prin care MSN va lansa un serviciu integrat de comunicare audio si video, asistat de Logitech. Serviciul permite clientilor sa comunice vizual si verbal cu apropiatii prin Internet, noul serviciu fiind disponibil clientilor MSN Messenger 7.0 dupa lansarea din primavara. Cu ajutorul PC-ului, o conexiune broadband, casti si un webcam, utilizatorii MSN Messenger vor avea legatura sincronizata audio si video.
Tehnologie - Si Apple pentru Blu-ray
Apple Computers a anuntat ca se va implica in dezvoltarea formatului DVD, Blu-ray. Acest standard este dezvoltat la initiativa Sony, mai multe companii implicandu-se in acest proiect, intre care: Dell, HP sau Walt Disney. Formatul Blu-ray (cu un singur strat, va stoca 25GB informatie, iar cu doua straturi, pana la 50GB) se afla in competitie cu un alt format DVD, HD-DVD, dezvoltat de Toshiba, Warner Bros, New Line, Universal, Paramount. Formatul HD-DVD, cu un singur strat, poate sa stocheze 15GB informatie, iar cel cu doua straturi, pana la 30GB.

Grupaj realizat de Alexandru Radescu


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.