IN ASTEPTARE. Israelul planuieste o serie de atacuri aeriene si terestre asupra Iranului, in cazul in care Teheranul va refuza sa-si opreasca programul nuclear. Planurile au fost discutate si cu oficialii americani, care au declarat ca nu vor inter
IN ASTEPTARE. Israelul planuieste o serie de atacuri aeriene si terestre asupra Iranului, in cazul in care Teheranul va refuza sa-si opreasca programul nuclear. Planurile au fost discutate si cu oficialii americani, care au declarat ca nu vor interveni in actiunea Israelului daca eforturile internationale nu vor da roade.
REVENIRE. Papa Ioan Paul al II-lea s-a intors ieri la Vatican, dupa aproape o luna de spitalizare, informeaza AFP. Cu cateva minute inainte de anuntul externarii sale, Papa a aparut la fereastra camerei de spital si s-a adresat pentru prima oara credinciosilor dupa interventia chirurgicala pe care a suportat-o. El a urat multimii o duminica si o saptamana cat mai bune.
ITALIA. Doua persoane au fost grav ranite intr-un atentat cu bomba care a avut loc ieri intr-o biserica dintr-o localitate din nord-estul Italiei. In urma unei anchete preliminare, politia a remarcat ca dispozitivul care a declansat explozia aproape de sfarsitul slujbei fusese introdus in sigurantele electrice ale bisericii.

Grupaj realizat de Maria Toader


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.