Avocado este unul dintre cele mai bogate plante in vitaminele B, inclusiv vitamina B6. O jumatate de avocado iti asigura o treime din necesarul zilnic. Bananele contin magneziu si te ajuta sa-ti relaxezi tensiunile intermusculare. Ceaiul de musetel a
Avocado este unul dintre cele mai bogate plante in vitaminele B, inclusiv vitamina B6. O jumatate de avocado iti asigura o treime din necesarul zilnic. Bananele contin magneziu si te ajuta sa-ti relaxezi tensiunile intermusculare. Ceaiul de musetel are un usor efect impotriva anxietatii si actioneaza ca un sedativ foarte usor. Semintele de cacao contin feniletilamine, un compus care ajuta cresterea adrenalinei si dopaminei, care iti imbunatatesc starea generala. Faina de ovaz este bogata in vitamina B1, care ajuta la buna functionare a creierului. (Cristina Andreea Catana)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.