Hotii au dat lovitura si in parcul de masini al Camerei Deputatilor. In urma cu cateva zile, Mercedesul de serviciu al lui Adrian Nastase a ramas fara proiectoare. Fostul prim-ministru spune ca Politia trebuie sa faca un efort pentru a-l gasi pe cel
Hotii au dat lovitura si in parcul de masini al Camerei Deputatilor. In urma cu cateva zile, Mercedesul de serviciu al lui Adrian Nastase a ramas fara proiectoare. Fostul prim-ministru spune ca Politia trebuie sa faca un efort pentru a-l gasi pe cel care a furat obiectele. Adrian Nastase a precizat ca este vorba despre masina cu care merge de obicei, un Mercedes, despre care a sustinut ca a fost cumparat "acum nu stiu cati ani si care a fost folosit de-a lungul anilor de presedintii Camerelor si de membrii Biroului Permanent". Adrian Nastase a exclus posibilitatea ca SPP sa fie implicat in acest furt, mentionand ca are foarte mare incredere in oamenii care-l pazesc si ca ii cunoaste de foarte multi ani. Masina era nepazita, iar Adrian Nastase a spus ca soferul nu sta tot timpul in autoturism.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.