Politistii brasoveni s-au confruntat, sambata, cu un caz mai putin obisnuit. Un seif de 500 kg a stat mai multe ore in centrul orasului. Politistii au crezut ca este vorba de un furt si ca hotii au abandonat seiful dupa ce au luat banii. Ulterior s-a
Politistii brasoveni s-au confruntat, sambata, cu un caz mai putin obisnuit. Un seif de 500 kg a stat mai multe ore in centrul orasului. Politistii au crezut ca este vorba de un furt si ca hotii au abandonat seiful dupa ce au luat banii. Ulterior s-a aflat ca un brasovean cumparase de la o firma seiful gol si urma sa il duca la fier vechi. L-a incarcat intr-un carucior si a pornit la drum, dar in fata Hotelului Aro casa de bani a cazut in strada deoarece nu fusese bine ancorata. Pentru ca nu l-a putut ridica, omul l-a abandonat. Dupa trei ore, muncitorii care vandusera seiful au venit cu o Dacie si au luat casa de bani din drum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.