Florin Marin e noul antrenor al ""tineretului"" In sedinta de ieri, Comitetul Executiv al FRF l-a numit pe Florin Marin in functia de antrenor principal al echipei nationale de tineret. Tehnicianul il inlocuieste pe Nicolae Manea, care si-a prezenta
Florin Marin e noul antrenor al ""tineretului""
In sedinta de ieri, Comitetul Executiv al FRF l-a numit pe Florin Marin in functia de antrenor principal al echipei nationale de tineret. Tehnicianul il inlocuieste pe Nicolae Manea, care si-a prezentat demisia saptamana trecuta. Aflat sub contract cu divizionara secunda Ceahlaul Piatra Neamt, Florin Marin, in varsta de 52 de ani, a mai antrenat in, ultimii ani, Universitatea Craiova, Dinamo si ""defuncta"" Astra Ploiesti. In locul lui Florin Marin, la Ceahlaul va fi instalat fostul jucator nemtean Ovidiu Marc.

Handbal - Cu sarbii, acasa la Oradea
Prima mansa a barajului de calificare la turneul final al Campionatului European din 2006 la handbal masculin, dintre Romania si Serbia-Muntenegru, se va disputa la Oradea, pe 11 sau pe 12 iunie. In aceeasi perioada, reprezentativa feminina va intalni, tot intr-o dubla mansa, Cehia, partidele contand pentru play-off-ul CM din acest an, orasul gazda urmand a fi, aproape sigur, Sighisoara.
Sportul - ""Bursucul"" atentioneaza!
Antrenorul echipei Sportul Studentesc, Dan Petrescu, a declarat ca Villareal, comparativ cu Valencia, va fi un adversar mult mai puternic pentru Steaua in ""sferturile"" Cupei UEFA. ""Bursucul"" se bazeaza pe faptul ca Villareal, care sezonul trecut a ajuns pana in semifinalele aceleiasi competitii, este intr-o forma buna. Tehnicianul ""studentilor"" a plecat ieri la Londra, pentru a asista la meciul fostei sale echipe, Chelsea, impotriva lui CF Barcelona, din Liga Campionilor.
Prime - La nunta cu buzunarele pline
Conducerea echipei Galatasaray Istanbul s-a aratat entuziasmata dupa victoria din derby-ul cu rivala Besiktas, scor 1-0, obtinuta sambata in Superliga Turciei. Pentru acest succes, fiecare jucator al gruparii pregatite de Gica Hagi va incasa cate 12.000 de dolari, bani promisi imediat dupa meci de baskanii lui ""Cim Bom"". A doua zi, tehnicianul roman, alaturi de presedintele Ozhan Canaydin si alti oficiali ai clubului, au participat la nunta fiicei fostului sef al sectiei de fotbal de la Galata.
""U"" Craiova - Stranieri legitimati
Conducatorii formatiei din Banie au reusit sa obtina permisele de joc pentru trei dintre jucatorii straini adusi in aceasta iarna, brazilienii Magri si Marquinhos si sarbul Stevanovici avand drept de a evolua sub culorile Universitatii in meciul care va avea loc sambata, la Ramnicu Valcea, contra lui FC Arges. Gavalovski nu a primit ""cartea verde"", dar situatia sa se va rezolva pana la startul returului. Cei patru fotbalisti straini vor fi prezentati oficial maine. (Mario Morcov)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.