Surse din anturajul Stelei au dezvaluit pentru Libertatea ca "Micul Bechkam" s-a refacut de mai mult timp dupa accidenatarea suferita acum trei luni, dar Zenga nu l-a utilizat in dubla cu Valencia pentru a nu risca o eventuala accidentare a "Gibonulu

Surse din anturajul Stelei au dezvaluit pentru Libertatea ca "Micul Bechkam" s-a refacut de mai mult timp dupa accidenatarea suferita acum trei luni, dar Zenga nu l-a utilizat in dubla cu Valencia pentru a nu risca o eventuala accidentare a "Gibonului". Considerat "omul" lui Piturca, Florentin Dumitru, unul din putinii fotbalisti mici de statura care a confirmat la Steaua, se afla, la 28 de ani, intr-o situatie delicata. Desi refacut de aproape o luna, Dumitru n-a fost introdus in nici o partida amicala disputata de "militari".

Piturca il vrea pentru flancul drept al nationalei

Tip introvertit, retras si vesnic in silenzio stampa, Florentin a suferit enorm. Selectionerul Victor Piturca, singurul om cu care a tinut legatura, l-a anuntat ca are nevoie de el la nationala, dar daca nu joaca nu-l poate convoca. Imediat cum au inceput sa circule zvonurile, Otelul s-a interesat discret de o achizitionare a jucatorului.
Varianta plecarii din Ghencea ii incoltise in cap lui Florentin dupa ce Piturca i-a dat asigurari ca-l va chema la nationala indiferent de echipa la care evolueaza, numai sa aiba meciuri in picioare. Alertat de situatia lui Dumitru, Piturca si-a calcat pe inima si saptamana trecuta s-a intalnit, la Hotelul Lido, cu patronul Gigi Becali pentru a clarifica lucrurile. "Gigi, ce-ai de gand cu Dumitru?", l-ar fi chestionat Piti pe Becali. "Eu stiu ca-i accidentat, dar ce s-a intamplat?", ar fi spus la randul sau patronul, ce anuntase public in mai multe randuri ca Dumitru si Radoi sunt "dragostea" lui. "Eu vreau sa joace undeva pentru ca am nevoie de el la lot", a concluzionat selectionerul. Criteriul nou de selectie impus la Steaua (jucatori inalti), aducerea mijlocasului de banda dreapta Nicolita, dar si varsta lui "Dumi", 28 de ani, sunt principalele motive pentru care oficialii Stelei ar putea incerca sa-l vanda la vara pe "Micul Bechkam", dupa ce Steaua va fi atins cel putin semifinalele Cupei UEFA, obiectivul nedeclarat al "militarilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.