Se anunta inca o nunta in lumea vedetelor: se pare ca sexoasa Nicoleta Luciu si iubitul ei, Dinu Maxer, planuiesc sa devina sot si sotie la vara.
Conform ultimului numar al revistei Story, de astazi pe piata, cuplul, care s-a inchegat in urma

Se anunta inca o nunta in lumea vedetelor: se pare ca sexoasa Nicoleta Luciu si iubitul ei, Dinu Maxer, planuiesc sa devina sot si sotie la vara.
Conform ultimului numar al revistei Story, de astazi pe piata, cuplul, care s-a inchegat in urma cu mai bine de sapte ani, se pregateste sa-si puna pirostriile. Chiar daca sustineau ca nu vor face acest pas prea curand, amandoi fiind extrem de preocupati in a-si cladi cariera, unele surse din PRO TV, citate de revista, sustin contrariul.
Cununia lor va avea loc, cel mai probabil, in-tr-una din lunile verii, insa asupra locului cei doi nu s-au hotarat inca: Dinu isi doreste foarte mult o ceremonie in Las Vegas, iar Nicoleta vrea o nunta fastuoasa, demna de o printesa, aproape de cei dragi...

Relatia intre Nicoleta si Sile Camataru, inca nelamurita

Vestea nuntii dintre Nicoleta si Dinu vine pe fundalul unui scandal ce o implica pe sexoasa vedeta PRO TV. Vineri seara, in jurnalul Antenei 1, o prostituata a declarat ca Nicoleta s-ar vedea cu Sile Camataru si ca acesta din urma, indragostit de ea, i-ar face o multime de cadouri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.