Galatasaray a invins cu 1-0 in derby-ul cu Besiktas, la care Pancu a fost titular, si spera sa prind urma celor de la Fenerbahce. "Maestre, campionatul incepe din nou in derby-ul cu Besiktas", il avertiza presa turca pe Hagi dupa calificarea in semif

Galatasaray a invins cu 1-0 in derby-ul cu Besiktas, la care Pancu a fost titular, si spera sa prind urma celor de la Fenerbahce. "Maestre, campionatul incepe din nou in derby-ul cu Besiktas", il avertiza presa turca pe Hagi dupa calificarea in semifinalele Cupei. si Gica a luat aminte. si-a montat echipa, iar "Cim Bom" a invins "Vulturul" cu 1-0 si se mentine la doua puncte in spatele liderului Fener. Zguduiti de scandalul aranjamentelor din sezonul trecut - partidele Besiktas - Sebat 0-2 (9 mai 2004) si Rize - Besiktas 1-0 (15 mai 2004) sunt in atentia unei comisii a Parlamentului turc - "vulturii" au venit pe terenul Galatei pentru "totul sau nimic". si-au gasit un aliat de nadejde in arbitrul Firat Aydinus, care nu a acordat un penalty clar la Ribery (27). "Regele" a tipat si a dat cu fesul de pamant - la fel cu facuse si in minutul 7, cand Hakan sUkUr a tras in portar din careul mic. Francezul Ribery, omul meciului, a rezolvat ostilitatile in partea a doua: a tras violent, Cordoba a respins, iar Hakan sUkUr n-a mai ratat din patru metri: 1-0 (53).
Besiktas, care a contat atata vreme cat Pancu a fost pe teren, adica 62 de minute, s-a stins ca o lumanare. Cu un om in plus din minutul 66, cand Necati a fost eliminat, oaspetii n-au miscat nimic. "Cim Bom" a inghetat meciul, iar tribuna "galben-rosie" a jubilat la finalul unui meci a carui buna desfasurare a fost asigurata de 3.000 de jandarmi.
"Este una din cele mai fericite zile din viata mea. Am jucat impotriva unei echipe care este intr-o forma buna si invinge aproape in toate meciurile pe care le disputa. Am intalnit o formatie care se lupta si este foarte agresiva. Sunt fericit pentru ca am invins", a declarat Gica Hagi dupa partida.

Lucescu, dorit de Federatia turca

Cotidianul turc "Sabah" a scris sambata ca presedintele Federatiei, Levent Bicakci, i-ar fi propus lui Mircea Lucescu (foto) postul de selectioner al nationalei "Semilunei". "Luce", care a invins cu sahtior pe Volin Lutk, 3-1 in etapa a 17-a din Ucraina si continua sa fie lider al clasamentului, cu 45 puncte, a negat oferta si a reafirmat faptul ca vrea sa ramana la Donetk cel putin doi ani, pana la finalul contractului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.