Australia va ramane un moment de referinta in cariera lui Fisichella.
Italianul de la Renault a obtinut cel de-al doilea pole position din cariera sa, rezultat completat si de o victorie, tot a doua, ambele performante la debutul sub culoril
Australia va ramane un moment de referinta in cariera lui Fisichella.
Italianul de la Renault a obtinut cel de-al doilea pole position din cariera sa, rezultat completat si de o victorie, tot a doua, ambele performante la debutul sub culorile echipei franceze. Fisichella (foto) a dominat clar cursa de la Antipozi, o etapa in care s-au consemnat doar trei abandonuri, printre care si cel al campionului Michael Schumacher, iesit in decor in urma unui acrosaj cu un alt german, Nick Heidfeld. Notabila au fost clasarile pe podium ale lui Barrichello si Alonso, dupa ce au luat startul de pe pozitia a 11-a, respectiv a 13-a.
Nu trebuie omisa nici reusita echipei Red Bull Racing, care a incheiat in puncte cu ambii piloti, Coulthard si Klien, la prima lor evolutie sub sigla taurului austriac.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.