Vedetele Beyoncé, Kylie Minogue, Britney Spears, Gwen Stefani sau Pink sunt doar cateva dintre numele care provoaca isterie in randurile fanilor din lumea intreaga. Fiecare aparitie in public este urmarita indeaproape de milioane de fani, atenti la
Vedetele Beyoncé, Kylie Minogue, Britney Spears, Gwen Stefani sau Pink sunt doar cateva dintre numele care provoaca isterie in randurile fanilor din lumea intreaga. Fiecare aparitie in public este urmarita indeaproape de milioane de fani, atenti la fiecare detaliu. Cuvintele, gesturile sau imbracamintea lor devin modele pentru o generatie intreaga. Dupa zilele speciale dedicate celor mai celebre artiste, MTV ii invita pe toti cei care vor sa stie mai multe lucruri despre starurile feminine ale muzicii mondiale si ale show-biz-ului sa urmareasca "Supergirls Weekend Special", sambata - 5 martie si duminica - 6 martie, intre orele 12.00 si 17.00.
Fanii, si nu numai ei, vor avea ocazia sa afle totul despre videoclipurile filmate de artistele lor preferate, vor vedea casele in care locuiesc, interviuri, jurnale video, documentare si, bineinteles, cele mai noi clipuri si aparitii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.