Vedeta Antenei 1 va juca in acest week-end, la "Duminica in familie", incepand cu ora 15.00 "Flori, fete, filme sau baieti", mai ales baieti, pentru care Mihaela Radulescu a facut pasiune inca din liceu, printre altele, precum matematica, chimia, ist
Vedeta Antenei 1 va juca in acest week-end, la "Duminica in familie", incepand cu ora 15.00 "Flori, fete, filme sau baieti", mai ales baieti, pentru care Mihaela Radulescu a facut pasiune inca din liceu, printre altele, precum matematica, chimia, istoria. Nu sunt multi baieti, dar destui "cat sa ma prind ca iubirea e lucru mare, serios si de baza".
Mihaela promite ca emisiunea va fi mai ales pe placul telespectatoarelor, care vor avea de ziua lor o serie de surprize extrem de placute.
Se vor mai "juca" cu Mihaela Radulescu Loredana Groza, "familia" Iris, Manuela si Razvan Cernat, Andreea Raducan, Adrian Pintea si sotia sa, Florin Chilian si Andreea Cicioc (castigatoarea Premiului de Popularitate la festivalul Cantecului de Dragoste).
Tot duminica, telespectatorii vor face cunostinta cu prima femeie-neurochirurg din lume, Sofia Ionescu, cu doua romance care locuiesc in Emiratele Arabe Unite, dar si cu cateva reprezentante ale sexului frumos, care sunt celebre pe malul Nilului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.