Din cauza starii de sanatate a Suveranului Pontif, Vaticanul pregateste diferite scenarii pentru celebrarea Pastelui Catolic. Dupa cum informeaza Yahoo!News, in cazul in care Papa Ioan Paul al II-lea se va afla inca internat in clinica Gemelli in per
Din cauza starii de sanatate a Suveranului Pontif, Vaticanul pregateste diferite scenarii pentru celebrarea Pastelui Catolic. Dupa cum informeaza Yahoo!News, in cazul in care Papa Ioan Paul al II-lea se va afla inca internat in clinica Gemelli in perioada 20 - 27 martie, acesta ar putea urmari la televizor ceremoniile religioase organizate cu ocazia Pastelui Catolic, imaginea sa urmand a aparea pe un ecran urias plasat in apropierea Colosseumului, a anuntat cotidianul Il Messaggero in editia sa de ieri. Acelasi scenariu va fi folosit si in cazul in care Papa s-ar afla la Vatican, insa nu ar avea forta necesara de a participa la ceremonii. In eventualitatea in care Suveranul Pontif se va simti bine, pentru a putea merge singur pe Drumul Crucii, acesta ar putea fi mutat in mod exceptional de la Colosseum la Piazza San Pietro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.