O clipa de neatentie a unui sofer care se afla la volanul unui autocamion inmatriculat in Valcea a stat la originea producerii unui accident rutier in care zece persoane au fost ranite. Pe DN1, la intrarea in localitatea sibiana Cristian, cel aflat l
O clipa de neatentie a unui sofer care se afla la volanul unui autocamion inmatriculat in Valcea a stat la originea producerii unui accident rutier in care zece persoane au fost ranite. Pe DN1, la intrarea in localitatea sibiana Cristian, cel aflat la volanul camionului a intentionat sa depaseasca o masina de mare tonaj a MApN, oprita pe marginea drumului, dar nu a apreciat bine distanta si s-a izbit violent de un autocar in care se aflau 40 de persoane. in urma impactului - care nu a putut fi evitat - 10 din cei 40 de oameni care se intorceau din Spania, de la munca, au suferit leziuni care au necesitat internarea lor in Spitalul Judetean Sibiu. Multi din pasageri nici nu au apucat sa realizeze ce li s-a intamplat pentru ca dormeau. Medicii de la Serviciul de Ambulanta Sibiu s-au chinuit doua ore pentru a-i scoate pe soferi dintre resturile masinilor distruse.
Tot ieri, o ambulanta a Caminului Carl Wolf, din Sibiu, care transporta doua persoane, s-a rasturnat in apropiere de cartierul sibian Broscarie. Din fericire, nimeni nu a fost ranit in accident.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.