Tribunalul Vrancea a decis eliberarea din arest si judecarea in stare de libertate a unuia dintre cei sapte focsaneni acuzati de trafic si consum de droguri, transmite Rompres. Dan Gabriel Negoi, de 19 ani, a cerut revocarea mandatului de arestare. I
Tribunalul Vrancea a decis eliberarea din arest si judecarea in stare de libertate a unuia dintre cei sapte focsaneni acuzati de trafic si consum de droguri, transmite Rompres. Dan Gabriel Negoi, de 19 ani, a cerut revocarea mandatului de arestare. Instanta a respins aceasta cerere, dar a dispus inlocuirea masurii arestarii preventive cu interzicerea parasirii tarii. Familia tanarului si avocatul sau i-au acuzat pe procurori care l-au anchetat ca i-au instrumentat un dosar fara a avea probe reale.
In luna noiembrie 2004, au fost arestati sapte tineri din cartierul focsanean Sud, care au fost trimisi in judecata de procurori la inceputul lunii ianuarie a.c. pentru trafic si consum de droguri. Stefan Feraru de 34 ani, Florinel Sava de 27 ani, Aurelian Argesanu de 20 ani, Nicoleta Onel de 18 ani, Aurelian Catalin Dorobantu de 31 ani, Catalin Mihai Janu de 24 ani si Gabriel Dan Negoi de 19 ani sunt cei care au fost pusi sub acuzatie de procurori pe motiv ca au incercat cucerirea pietei locale de distributie a drogurilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.