Grupul Voua revine de azi pe micile ecrane cu o noua emisiune la National TV, "Academia". in fiecare miercuri, de la orele 20.00, telespectatorii vor putea urmari un sitcom cu politisti: cei trei "agenti" celebri ai grupului Voua, Busan, Dulau si Gam
Grupul Voua revine de azi pe micile ecrane cu o noua emisiune la National TV, "Academia". in fiecare miercuri, de la orele 20.00, telespectatorii vor putea urmari un sitcom cu politisti: cei trei "agenti" celebri ai grupului Voua, Busan, Dulau si Gamalie, ce-si vor arata adevarata fata si totodata muschii in lupta impotriva infractorilor locali si internationali, sub indrumarea incoruptibilului sefu' (Adrian Fetecau). Grila de primavara a postului o mai aduce in prim-plan pe actrita Magda Catone (foto) care va fi gazda unui show de divertisment de o ora, "Fetze-fetze", ce urmeaza sa debuteze saptamana viitoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.