Urangutan sub acoperire Valul de frig de la noi pare a trece, dar vremea inca isi mai face de cap in Italia. Un val de ploaie, ninsoarea si vanturile puternice au provocat intreruperi ale traficului rutier si au silit animalele de la gradina z

Urangutan sub acoperire

Valul de frig de la noi pare a trece, dar vremea inca isi mai face de cap in Italia. Un val de ploaie, ninsoarea si vanturile puternice au provocat intreruperi ale traficului rutier si au silit animalele de la gradina zoologica sa se descurce cum pot pentru a face fata frigului.

Corbii Londrei, amenintati de ciori
Vestitii corbi din turnul Londrei sunt in pericol. Zona a fost ""invadata"", la propriu, de un stol de ciori care ii ataca. Disperati, gardienii ies seara cu pustile la atac, chiar inainte ca turistii sa ajunga sa viziteze Turnul. Nu e de mirare, pentru ca legenda spune ca, o data cu corbii, Turnul Londrei va cadea, si monarhia de asemenea. (M.M.)

Moda - ""Aurolacii"" coreeni, in haine ""de firma""
Oamenii fara adapost din Coreea de Sud se pot mandri ca se imbraca la fel cu celebrele fotomodele. Si asta pentru ca, in urma unei hotarari de guvern, ""aurolacii"" vor purta ""creatii"" ale unor designeri cunoscuti. De fapt, este vorba despre imbracamintea contrafacuta confiscata de autoritati. Era pacat sa se distruga ""marfa"", asa ca au donat-o oamenilor fara adapost.
Nespalat - Divort pe motiv de miros
O iranianca a cerut divortul dupa opt ani de casatorie pentru ca sotul ei nu se mai spalase de mai bine de un an, informeaza Rompres. Mina, in varsta de 36 de ani, a explicat ca sotul mirose atat de groaznic, incat colegii sai, si chiar copiii lui, il detesta. ""Toata lumea isi bate joc de noi. Nici nu mai putem sa iesim din casa. Imi este prea rusine. El spune ca nu suporta apa si ca nu vrea sa se spele"", s-a plans femeia. Uimitor e ca in anii anteriori el suferea de o fobie opusa: facea dus de trei ori pe zi si se spala pe maini la fiecare cinci minute.
Reproducere - Metoda de excitare a scroafelor
Un veterinar belgian a avut ideea inspirata de a produce CD-uri inregistra-te cu sunetele scoase de un vier in calduri pentru a deschide apetitul sexual al scroafelor. Acest program ""muzical"" special este menit sa trezeasca interesul sexual al scroafelor pentru a se putea realiza mai usor inseminarea artificiala. In Olanda, CD-urile s-au vandut ca painea calda, ba chiar au dat si rezultate. Ceea ce l-a determinat pe veterinarul Frank Vermeiren sa incerce si piata belgiana.
Dedesubturi - Fara chiloti in Bangkok
Ministerul Culturii din Bangkok a hotarat eliminarea reclamelor stradale in care apar barbati in chiloti. Motivul: obscenitatea. ""Imaginea unor barbati in chiloti poate afecta femeile gravide si copiii"", au explicat reprezentantii autoritatii. Decizia a revoltat firmele de publicitate, care nu sunt deloc de acord cu aceste explicatii. Pentru a se rezolva problema, s-a propus ca reclamele sa nu mai fie fotografii ale unor barbati adevarati, ci desene.
Kenya - Ucisa de un hipopotam
O turista australiana a fost ucisa de un hipopotam intr-o tabara de pe malurile lacului Naivasha din Kenya, relateaza Rompres. In varsta de 50 de ani, Vicky Elizabeth Bartlett a fost atacata de un hipopotam in timp ce conducea un grup de turisti in apropiere de malurile lacului Naivasha. Celelalte persoane au reusit sa fuga si au scapat cu viata.
Violenta - Mortal Kombat instiga la crima
Un adolescent leton in varsta de 14 ani a fost ucis intr-un oras din nordul Letoniei de niste colegi care, ajunsi in fata politiei, au marturisit ca au folosit fata de victima tehnici de lovire inspirate din jocul video Mortal Kombat. Dupa ce l-au lovit cu picioarele in gat, in stilul de lupta vazut la jocul video, cei cinci minori si-au aruncat colegul de scoala in apa inghetata a raului din localitate, fara a putea spune ulterior daca acesta mai era sau nu viu in momentul oribilei fapte. In cazul in care vor fi gasiti vinovati de omor, adolescentii risca pedeapsa cu inchisoarea pe viata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.