Marius Niculae a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Sporting Lisabona, a castigat-o luni seara, pe teren propriu, scor 4-0 (1-0) cu Estoril Praia, in etapa a 23-a din Super Liga, campionatului Portugaliei. Niculae, care a fost titular, a des
Marius Niculae a marcat un gol in partida pe care echipa sa, Sporting Lisabona, a castigat-o luni seara, pe teren propriu, scor 4-0 (1-0) cu Estoril Praia, in etapa a 23-a din Super Liga, campionatului Portugaliei. Niculae, care a fost titular, a deschis scorul in minutul 9. Internationalul roman a fost inlocuit in minutul 68 de Sa Pinto. Celelalte goluri au fost marcate de Rochemback (77) si Liedson (85, 89p).
Atacantul lui Sporting a marcat astfel la al doilea sau meci jucat dupa ce a revenit pe teren, el fiind absent cateva luni din cauza unei accidentari. In etapa trecuta, Niculae a jucat pe final de meci, 18 minute, cand a si marcat, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid. Intr-un alt meci din etapa a 23-a, FC Porto a terminat la egalitate, acasa, scor 1-1 (0-0) cu Benfica Lisabona. Primele locuri in clasament sunt ocupate, in ordine, de FC Porto, Sporting si Benfica, fiecare cu cate 42 de puncte, diferenta fiind facuta de rezultatele meciurilor directe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.