Patru elevi din municipiul Iasi au fost trimisi in judecata sub acuzatia de detinere si consum de droguri, transmite Rompres. Giani S., in varsta de 15 ani, este acuzat de comert, detinere si consum de droguri. Potrivit rechizitoriului intocmit de pr
Patru elevi din municipiul Iasi au fost trimisi in judecata sub acuzatia de detinere si consum de droguri, transmite Rompres. Giani S., in varsta de 15 ani, este acuzat de comert, detinere si consum de droguri. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii ieseni, Giani S. este elev la Scoala Alecu Russo din Iasi. Pe 17 octombrie 2004, acesta a cumparat 1,45 grame de canabis, contra sumei de 500.000 de lei, de la o persoana a carei identitate nu a putut fi aflata. Cateva zile mai tarziu, adolescentul a mers la scoala si si-a convins cativa colegi sa mearga sa fumeze canabis in spatele institutiei de invatamant. Conducerea scolii a aflat de fapta acestuia de la colegii de clasa ai lui Giani S, dupa care a anuntat politia. Tot sub acuzatie de consum si detinere de droguri sunt acuzati si Marius A., Iulian R. si Andrei B., toti trei in varsta de 17 ani. Potrivit anchetatorilor, pe 15 decembrie 2004, Marius A., de la Grupul Scolar Grupul Dumitru Leonida a cumparat 2,7 grame canabis de la un necunoscut. Cateva zile mai tarziu, a mers impreuna cu amicii sai la o sala de Internet, unde a incercat sa pregateasca o tigara. Scena a fost observata de o patrula a politiei care se afla in fata salii de Internet. Oamenii legii au trecut imediat la verificari, ocazie cu care au constatat ca tinerii se pregateau sa se drogheze.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.