Monica Anghel si sotul ei, chirurgul Andrei Carandino, vor depune as-tazi, oficial, in instanta, cererea de divort despre care se vorbea de mai multa vreme. in actiunea lor, care implica acordul ambelor parti, cei doi arata ca relatiile dintre ei
Monica Anghel si sotul ei, chirurgul Andrei Carandino, vor depune as-tazi, oficial, in instanta, cererea de divort despre care se vorbea de mai multa vreme. in actiunea lor, care implica acordul ambelor parti, cei doi arata ca relatiile dintre ei s-au racit de vreun an incoace. Casatoriti din 1994, Monica si Andrei Carandino au tinut sa puna punct mariajului lor fara tam-tam. Avocatul Catalin Dancu, care ii reprezinta, ne-a declarat ca "spre deosebire de alte vedete, cei doi fug de scandal". Nici unul, nici altul din cei doi soti n-au invocat vreo presupusa infidelitate, ci numai lipsa de comunicare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.