Fundasul Cristian Chivu a declarat, ieri, ca nu stie daca va ramane la AS Roma si in sezonul viitor, a anuntat agentia Goalcity. "Viitorul meu va depinde de proiectul clubului AS Roma, un proiect pe care inca nu il cunosc. Nimeni nu poate promite nim
Fundasul Cristian Chivu a declarat, ieri, ca nu stie daca va ramane la AS Roma si in sezonul viitor, a anuntat agentia Goalcity. "Viitorul meu va depinde de proiectul clubului AS Roma, un proiect pe care inca nu il cunosc. Nimeni nu poate promite nimic in aceasta lume si cu atat mai mult in sport, unde miscarile sunt foarte dese. Ma simt bine la Roma, dar nu pot sa spun care va fi viitorul meu", a spus Chivu. Internationalul roman se afla pe lista de achizitii a cluburilor Internazionale Milano, Juventus Torino si Real Madrid. In acest sezon, Cristian Chivu a jucat doar cateva minute pentru AS Roma in partida cu Bayer Leverkusen, din grupele Ligii Campionilor, din cauza unei accidentari la piciorul drept.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.