Dupa jumatatea lui martie, Silviu Prigoana va da drumul acestui post cu o fata noua. Nu va mai fi un canal de scoala, ci va fi unul facut de studenti, pentru studenti, si nu numai. Toti studentii care vor sa faca laborator, vor sa filmeze pot veni la
Dupa jumatatea lui martie, Silviu Prigoana va da drumul acestui post cu o fata noua. Nu va mai fi un canal de scoala, ci va fi unul facut de studenti, pentru studenti, si nu numai. Toti studentii care vor sa faca laborator, vor sa filmeze pot veni la Sigma. Se vor transmite materiale facute de ei in cluburi, in discoteci, in bibliotecia€¦ De asemenea, se vor difuza si filme realizate de studentii la Regie, dar nedifuzate de alte posturi tv. Sigma TV va fi preluat de cablisti numai in masura in care acestia sunt interesati, dar si la cererea telespectatorilor. (Cristina Ologeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.