Procesul de ajustare structurala a industriei in perioada 2005-2007 va cuprinde, pe de o parte, modernizarea si dezvoltarea societatilor cu potential de competitivitate si, pe de alta parte, reorientarea, redimensionarea sau inchiderea partiala sau i
Procesul de ajustare structurala a industriei in perioada 2005-2007 va cuprinde, pe de o parte, modernizarea si dezvoltarea societatilor cu potential de competitivitate si, pe de alta parte, reorientarea, redimensionarea sau inchiderea partiala sau integrala a unor capacitati de productie fara desfacere.
Potrivit Programului Economic de Preaderare, actiunile de redimensionare sau inchidere a capacitatilor vor fi precedate de rezolvarea problemelor sociale. Productia industriala este prevazut sa creasca astfel incat in anul 2007 sa fie cu circa 16 la suta mai mare fata de anul 2004, cu un ritm mediu anual de 5,1 la suta.
Agricultura - ramura cu multiple influente asupra complexului economic, dar si asupra asigurarii consumului populatiei - se estimeaza sa se dezvolte in perioada 2005-2007 intr-un ritm mediu anual de 2,6 la suta (1,2 la suta in sectorul vegetal si 4,4 la suta in sectorul cresterii animalelor).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.