Alianta PNL-PD este singura formatiune politica care si-a desemnat oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta de joi seara a Consiliului National de Coordonare, cel care-i va reprezenta pe democrati si liberali va fi vicepremierul Adr
Alianta PNL-PD este singura formatiune politica care si-a desemnat oficial candidatul pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta de joi seara a Consiliului National de Coordonare, cel care-i va reprezenta pe democrati si liberali va fi vicepremierul Adriean Videanu (foto), care s-a dovedit a fi cel mai bine plasat. Pe de alta parte, chiar daca a pierdut cursa interna pentru Primaria Bucuresti, Ludovic Orban va merge mai departe, adica va fi seful de campanie al celui care i-a fost pentru o scurta perioada de timp adversar. Adriean Videanu a anuntat ca isi va da demisia din Guvern imediat dupa ce isi va indeplini misiunea. Mai exact, dupa ce se va depune la Bruxelles programul economic de preaderare a Romaniei la UE cel mai probabil la sfarsitul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.