Un angajat al Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati (UNHCR) din Kosovo, suspectat de pervertire a minorilor si consum de droguri, a fost arestat, saptamana trecuta, la Pristina, a anuntat un purtator de cuvant al politiei ONU, transmite Mediaf
Un angajat al Inaltului Comisariat al ONU pentru Refugiati (UNHCR) din Kosovo, suspectat de pervertire a minorilor si consum de droguri, a fost arestat, saptamana trecuta, la Pristina, a anuntat un purtator de cuvant al politiei ONU, transmite Mediafax. "Un angajat al UNHCR a fost plasat in arest, saptamana trecuta, pentru delicte sexuale si legate de droguri, care puneau in cauza minori", a declarat Neeraj Singh. Angajatul "este in arest preventiv pe o perioada de 30 de zile, iar ancheta continua", a adaugat purtatorul de cuvant. El a precizat ca faptele respective au avut loc intre septembrie si decembrie 2004. Singh a refuzat sa dezvaluie numele suspectului, care, potrivit presei locale, ar fi de origine pakistaneza.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.