Un traficant de droguri condamnat la sapte ani de inchisoare si dat in urmarire generala a fost descoperit la punctul de trecere a frontierei de la Turnu si predat politistilor din judetul Timis. Inspectoratul General al Politiei de Frontiera a comun
Un traficant de droguri condamnat la sapte ani de inchisoare si dat in urmarire generala a fost descoperit la punctul de trecere a frontierei de la Turnu si predat politistilor din judetul Timis. Inspectoratul General al Politiei de Frontiera a comunicat ca Mircea B, in varsta de 24 de ani, a fost identificat in timpul formalitatilor de trecere a granitei. Politistii de frontiera au stabilit ca pe numele sau era eliberat un mandat de executare a unei pedepse de sapte ani de inchisoare, pentru trafic de stupefiante. Traficantul a fost predat unei echipe operative a Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.