Capii unei retele de traficanti de droguri din judetul Giurgiu se afla in arest preventiv la Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, transmite Rompres. Lucratorii din cadrul serviciului Combaterea Crimei Organizate si Antidrog Giurgiu au detinut i
Capii unei retele de traficanti de droguri din judetul Giurgiu se afla in arest preventiv la Inspectoratul Judetean de Politie Giurgiu, transmite Rompres. Lucratorii din cadrul serviciului Combaterea Crimei Organizate si Antidrog Giurgiu au detinut informatii ca pe raza judetului Giurgiu si, in special in municipiul Giurgiu, actioneaza o retea de traficanti de droguri, a declarat Catalin Tone, seful Serviciului de Combaterea Crimei Organizate si Antidrog din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Giurgiu. Traficantii vindeau droguri in spatiile din jurul liceelor si scolilor din municipiul Giurgiu. Drogurile erau vandute in doze pentru cateva sute de mii de lei.
Cei doi capi ai retelei au varste de 20, respectiv 25 de ani si au domiciliului in municipiul Giurgiu. Ei, si ceilalti membri ai retelei risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 15 ani. Pentru prinderea acestora ofiterii din cadrul serviciului Combaterea Crimei Organizate si Antidrog Giurgiu au desfasurat actiuni specifice timp de un an de zile. La domiciliul acestora au fost gasite sute de grame de droguri si pastile ascunse in diferite locuri. Exista informatii ca reteaua este compusa din 10 membri, intre care si fete, si se efectueaza cercetari pentru prinderea tuturor.
Cei mai multi clienti ai retelei erau elevi si studenti din Giurgiu si cateva localitati limitrofe municipiului Giurgiu. Deja 13 consumatori au fost identificati si sunt monitorizati pentru a se vedea daca s-a instalat dependenta. Cel mai mic consumator de droguri depistat are varsta de 17 ani. Pe raza judetului Giurgiu a mai fost anihilata, in urma cu trei luni de zile, o alta retea de traficanti de droguri. In prezent, pe raza judetului Giurgiu nu mai este confirmata prezenta altor retele de traficanti de droguri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.