Fiul muzicianului Ray Charles a fost arestat la Los Angeles pentru posesie si consum de cocaina, transmite editia electronica a cotidianului The Scotsman, consultat de Mediafax. Ray Charles Robinson, in varsta de 45 de ani, a fost arestat la un hotel
Fiul muzicianului Ray Charles a fost arestat la Los Angeles pentru posesie si consum de cocaina, transmite editia electronica a cotidianului The Scotsman, consultat de Mediafax. Ray Charles Robinson, in varsta de 45 de ani, a fost arestat la un hotel din Los Angeles, dupa ce politia a primit un apel de la o persoana neidentificata. Potrivit politiei, barbatul, care nu este la prima arestare pentru posesie de droguri, a fost eliberat pe cautiune. Robinson, care isi mai spune si Ray Charles Jr., este unul dintre cei 12 urmasi ai cantaretului de soul care a fost dependent de heroina timp de 20 de ani, dar a reusit sa se vindece. Cantaretul a incetat din viata in iunie 2004, iar biografia sa este subiectul unui film nominalizat la Oscar, "Ray".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.