Joi, Mihai Traistariu (foto) a oferit 150 de exemplare ale cotidianului Libertatea, gratuit, celor ce si-au facut cumparaturile la el in pravalie. Entuziast ca afacerea sa a facut subiectul unui material, anume inaugurarea propriului market (magazin
Joi, Mihai Traistariu (foto) a oferit 150 de exemplare ale cotidianului Libertatea, gratuit, celor ce si-au facut cumparaturile la el in pravalie. Entuziast ca afacerea sa a facut subiectul unui material, anume inaugurarea propriului market (magazin situat in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu), el si-a trimis angajatii sa cumpere tot stocul de Libertatea de la tarabele de distributie de pe langa magazin. El ne-a declarat ca e un cadou dat celor ce-i calca pragul marketului, insa scopul pe care l-a urmarit pe ascuns, acela de a-si face reclama la magazin, n-a fost indeplinit. Caci si-a "saracit" de Libertatea tarabele din cartierul ai carui locuitori reprezinta potentialii sai clienti.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.