La cea de-a VI-a editie a Premiilor Clubului Roman de Presa (CRP) s-au inscris 230 de ziaristi, cu materiale de presa scrisa, de radio si televiziune aparute in anul 2004, a anuntat ieri CRP. Au fost inscrise in concurs 567 de productii, din care 448
La cea de-a VI-a editie a Premiilor Clubului Roman de Presa (CRP) s-au inscris 230 de ziaristi, cu materiale de presa scrisa, de radio si televiziune aparute in anul 2004, a anuntat ieri CRP. Au fost inscrise in concurs 567 de productii, din care 448 apartin presei scrise, 37 sunt materiale radio si 82 video. Cei 230 de ziaristi concurenti provin din 90 de organizatii mass-media, dupa cum urmeaza: 11 cotidiane nationale, 16 cotidiane regionale, 18 periodice nationale, 8 periodice regionale, 3 agentii de presa, un post de radio international, 5 posturi de radio nationale, 4 posturi de radio regionale, un post TV international, 8 posturi TV nationale, 15 posturi TV regionale. Materialele inscrise in concurs vor fi jurizate de membrii Consiliului de Onoare al CRP. Pentru fiecare sectiune se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu, in valoare de 1000 de USD. Lista nominalizatilor va fi data publicitatii in data de 16 februarie 2005. CRP anunta totodata participarea a 13 societati de presa - 9 locale si 4 nationale - la "Premiul Dumitru Tinu", in valoare de 5000 de USD, care rasplateste rezultatele deosebite obtinute pe parcursul anului 2004. Decernarea premiilor va avea loc in data de 25 februarie 2005, in transmisie directa la postul de televiziune TVR 1, in cadrul spectacolului Gala Premiilor Clubului Roman de Presa, cu incepere de la ora 20.00. Sponsorii evenimentului, care este realizat cu sprijinul Televiziunii Romane si al Graffiti BBDO, sunt ROMTELECOM - sponsor principal -, Banca Comerciala Romana, Coca-Cola Romania, Grupul Rompetrol, Hewlett-Packard Romania, Philip Morris Romania si Regia Autonoma Monitorul Oficial. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.