Fostul pivot al echipei nationale, Alexandru Dedu, isi traieste a doua tinerete la echipa spaniola El Teucro Ence Pontevedra. Singurul roman care a evoluat la cea mai puternica echipa de handbal masculin de pe continent, FC Barcelona, a semnat cu ibe
Fostul pivot al echipei nationale, Alexandru Dedu, isi traieste a doua tinerete la echipa spaniola El Teucro Ence Pontevedra. Singurul roman care a evoluat la cea mai puternica echipa de handbal masculin de pe continent, FC Barcelona, a semnat cu ibericii la finele anului trecut, cand actuala sa echipa se zbatea in submediocritate. "Oportunitatea a aparut din neant, ca sa fiu metaforic, m-a surprins si pe mine. A fost cea mai grea decizie pe care am luat-o in viata. Nu mai vedeam handbalul ca pe o coordonata din viata mea, dar managerii de la Pontevedra mi-au facut o oferta pe care nu o puteam refuza. Vorbim de bani. in acelasi timp a fost o mare bucurie, deoarece mi-a demonstrat ca nu am trecut prin handbal degeaba. Mi-am facut un nume, poate mai cunoscut afara decat in Romania", a marturisit Dedu.
Prestatiile sale au scos din amorteala trupa spaniola, care dintr-o condamnata sigura la retrogradare a urcat pana spre mijlocul clasamentului.
Altfel, pivotul si-a deschis recent o afacere in Romania, devenind, impreuna cu asociatul sau, Adi Stanescu, reprezentantul in Romania al marcii "River Woods".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.