Vineri, 28 ianuarie, a.c. la hotelul Crowne Plaza a avut loc cea de-a cincea editie a evenimentului ''CHIP - Produsul Anului 2004'', organizat de revista CHIP Computers&Communications. Cu aceasta ocazie
s-au acordat premii celor mai bune prod
Vineri, 28 ianuarie, a.c. la hotelul Crowne Plaza a avut loc cea de-a cincea editie a evenimentului ''CHIP - Produsul Anului 2004'', organizat de revista CHIP Computers&Communications. Cu aceasta ocazie
s-au acordat premii celor mai bune produse TI&C ale anului 2004, determinate pe baza voturilor cititorilor revistei CHIP. Criteriile luate in considerare la alegerea produsului au fost urmatoarele (cititorii optand pentru trei din cele opt criterii): producator/brand cunoscut; raport bun pret/performanta; service de calitate; usurinta in utilizare; tehnologie de varf; calitate foarte buna; imagine buna despre producator/brand si rezultate bune la teste.
Premiile au fost acordate acelor produse TI&C distribuite in Romania si testate in laboratoarele revistei CHIP Computers&Communications. La categoria notebook-uri, produsul IBM ThinkPad T42p a fost desemnat Produsul Anului 2004.
IBM, cele mai bune solutii software pentru IMM-uri
De asemenea, vineri, 4 februarie, a.c. la hotelul Athénée Palace Hilton, salonul Le Diplomate, a avut loc ''Gala Premiilor de Excelenta ale PC World Romania pentru anul 2004'', organizat de IDG Romania.
Cu aceasta ocazie s-au acordat premii celor mai bune produse TI&C ale anului 2004. Diploma pentru cele mai bune solutii software pentru IMM-uri, cu gama de produse IBM Express. In acest context, PC World Romania a acordat companiei IBM Romania ''Diploma pentru cele mai bune solutii software pentru IMM-uri, cu gama de produse IBM Express'', respectiv trofeul ''Premiu de Excelenta''.
Diploma si trofeul au fost ridicate de Laurentiu Oftez, Customer Sales Manager, IBM Romania. Evenimentul a reunit cei mai importanti jucatori din domeniul TI&C.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.