Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) pune la dispozitia clientilor site-ul www.railoc.ro, unde pot fi aflate informatii despre structura actionariatului, conducerea bancii, modul de functionare a produsului de economisire-creditare si poate fi uti
Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) pune la dispozitia clientilor site-ul www.railoc.ro, unde pot fi aflate informatii despre structura actionariatului, conducerea bancii, modul de functionare a produsului de economisire-creditare si poate fi utilizat un simulator pentru calculul ratelor de economisire si a sumei contractate, se arata intr-un comunicat al bancii. "Suntem convinsi ca existenta unui site e foarte importanta, si din acest motiv ne-am adaptat si noi la aceasta cerinta a pietei. Am vrut sa oferim clientilor nostri de la inceput un calculator de rate, pentru ca stim cat de important este pentru un client sa aiba o baza initiala de informatii pana la consultanta financiara oferita de banca", a precizat Cristian Radu, marketing manager Raiffeisen Banca pentru Locuinte. RBL ofera un produs care presupune existenta unei perioade minime de economisire urmata de acordarea unui credit cu dobanda fixa de sase la suta pe an pentru activitati in domeniul locativ. Pe parcursul perioadei de economisire, statul plateste o prima de 30 la suta din depunerile anuale, care nu depaseste, insa, cuantumul unui salariu lunar mediu brut pe economie, comunicat de Institutul National de Statistica la finele anului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.