Xerox Romania a anuntat o crestere a cifrei de afaceri pentru operatiunile din Romania si Republica Moldova de 16% in 2004 comparativ cu anul 2003. Veniturile totale au atins 40 de de milioane de dolari, impulsionate de performantele bune ale divizii
Xerox Romania a anuntat o crestere a cifrei de afaceri pentru operatiunile din Romania si Republica Moldova de 16% in 2004 comparativ cu anul 2003. Veniturile totale au atins 40 de de milioane de dolari, impulsionate de performantele bune ale diviziilor de tipar digital si de servicii de management al documentelor. "In 2004 Xerox si-a extins gama de produse digitale, ceea ce ne-a permis sa raspundem mai bine cererilor pietei, in special pe segmentele-cheie ale echipamentelor digitale color si servicii de management al documentelor", a declarat Marius Persinaru, General Manager Xerox Romania & Republica Moldova. "Am continuat, de asemenea, sa ne consolidam reteaua de distributie, avand, in prezent, peste 400 de persoane care isi aduc contributia la cresterea Xerox Romania", a specificat Persinaru.
Din 2004, Xerox Romania face parte din regiunea Eurasia, in structura Xerox la nivel mondial. Eurasia este regiunea cu cea mai dinamica crestere din cadrul Xerox. "Suntem impresionati de evolutia din Romania", a declarat Vladimir Pavlenko, Xerox Eurasia Countries Operations Executive Director. "Este extrem de imbucuratoare, in special in ceea ce priveste serviciile cu valoare adaugata si echipamentele de tipar digital color".
In 2004 Xerox Romania a instalat, in premiera in tara noastra, primul echipament de tipar digital color de ultima generatie, Xerox iGen3(r), care permite tiparirea rapida (6000 de exemplare color, format A4, pe ora), la calitate excelenta (600X600 dpi), a unei game extinse de materiale de informare, in tiraj mic si mediu. "Suntem optimisti in ceea ce priveste evolutia viitoare a pietei tiparului digital in Romania, domenii in care Xerox este lider la nivel mondial", spune Marius Persinaru. ÑAceasta piata este inca intr-o faza incipienta in Romania, dar evolueaza foarte rapid. Tiparul digital este solutia optima pentru companiile care au nevoie de flexibilitate in ceea ce priveste numarul de exemplare tiparite sau continutul acestora", a mentionat Persinaru.
Obiectivele Xerox Romania pentru 2005 sunt o crestere de cel putin 15-20% pe toate segmentele si o crestere generala peste media pietei.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.