Banca UniCredit Romania a inaugurat doua noi sucursale in tara la Ramnicu Valcea in strada General Praporgescu, nr. 17 si la Galati in Calea Domneasca, nr. 29, informeaza un comunicat al bancii. UniCredit Romania a ajuns astfel la 33 de unitati opera
Banca UniCredit Romania a inaugurat doua noi sucursale in tara la Ramnicu Valcea in strada General Praporgescu, nr. 17 si la Galati in Calea Domneasca, nr. 29, informeaza un comunicat al bancii. UniCredit Romania a ajuns astfel la 33 de unitati operationale in intreaga tara, dintre care 12 in Bucuresti.
Noile sucursale UniCredit din Ramnicu Valcea si Galati ofera o gama larga de produse si servicii destinate persoanelor fizice, printre care conturi curente, depozite bancare cu maturitate flexibila si alte produse de economisire, credite ipotecare si imobiliare, carduri de debit si de credit, pachete de produse si servicii COMODO, ALLEGRO si PRESTO - o combinatie de beneficii bancare si non-bancare, Internet si Mobile Banking, plata utilitatilor prin debitare automata a contului (Direct Debit).
Pentru persoanele juridice oferta bancii UniCredit Romania include, pe langa serviciile standard, o serie de solutii financiare personalizate precum: cash management, trade finance, operatiuni de acoperire a riscului, facilitati de finantare pe termen scurt pentru sustinerea capitalului de lucru (linii de scontare de instrumente de plata, factoring intern si international), credite de investitii.
"UniCredit Romania va continua deschiderea de noi sucursale pe tot parcusul acestui an in vederea sustinerii si dezvoltarii activitatii, dupa ce in 2004 ne-am consolidat pozitia pe piata si am obtinut o crestere de circa 100% a principalilor indicatori financiari. Pentru noi este foarte important sa avem o prezenta activa acolo unde clientii au nevoie de serviciile noastre. Avem convingerea ca politica noastra orientata spre client, produsele si serviciile personalizate oferite de banca noastra pot asigura confortul si siguranta de care orice afacere are nevoie", a declarat Giuseppe Merlo, Director General Adjunct al bancii UniCredit Romania.
UniCredit Romania este o banca comerciala cu actionariat strain, ce opereaza pe piata romaneasca din 1997. Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de peste 2100 de miliarde de lei, iar la sfarsitul primelor 9 luni din 2004 banca avea active totale de peste 12.885 miliarde de lei, in crestere cu 123% fata de perioada similara din 2003.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.