Celebrul hot de masini de lux Radu Bolgiu a fost scos de sub urmarire internationala la cererea autoritatilor de la Bucuresti. Procurorii romani au solicitat Interpolului sa-l stearga pe Bolgiu, zis "Robocop", de pe lista urmaritilor, dupa ce judecat
Celebrul hot de masini de lux Radu Bolgiu a fost scos de sub urmarire internationala la cererea autoritatilor de la Bucuresti. Procurorii romani au solicitat Interpolului sa-l stearga pe Bolgiu, zis "Robocop", de pe lista urmaritilor, dupa ce judecatorii au decis ca poate fi cercetat si in libertate in legatura cu 43 de furturi. Ultima data, Bolgiu, despre care se stia ca fugise din Romania, a fost localizat intr-o clinica din Spania. El era internat acolo in stare grava, fiind impuscat in cap de politistii spanioli in timpul unei urmariri. in noiembrie 2004, a disparut insa si din spital, nemaistiindu-se nimic de el.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.