* Paul Enache a dezvaluit ca Ghioane nu a renuntat la religia catolica pentru a trece la Martorii lui Iehova. * in iulie 2001, cand era conducator la Tractorul Brasov, pe atunci in Divizia B, Enache l-a vandut pe Ghioane la Dinamo Kiev. Rapid, echipa
* Paul Enache a dezvaluit ca Ghioane nu a renuntat la religia catolica pentru a trece la Martorii lui Iehova. * in iulie 2001, cand era conducator la Tractorul Brasov, pe atunci in Divizia B, Enache l-a vandut pe Ghioane la Dinamo Kiev. Rapid, echipa cu care jucatorul se antrenase o perioada, a pretins ca jucatorul ii apartine, iar tranzactia e ilegala. Clubul giulestean l-a dat in judecata pe Enache la FRF, dar toate instantele fotbalistice i-au dat dreptate brasoveanului, care a ramas cu banii, 250.000 $, desi kievenii au spus ca au platit de zece ori mai mult.
* Nascut la Targu Secuiesc, Tibi Ghioane a fost la Tractorul, in Divizia B, fiind apoi cooptat in lotul divizionarei A FC Brasov. La echipa fanion a orasului a evoluat doar intr-un meci, 4-0 in Cupa Romaniei cu FC Onesti.
* De cateva luni, Tibi isi facuse o prietena la Kiev.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.