Politia italiana a arestat marti 46 de persoane suspectate de apartenenta la mafia, in cadrul unei mari operatiuni impotriva unor infractori despre care se crede ca au contribuit la protejarea lui Bernardo Provenzano, capul Cosei Nostra (mafia sicili
Politia italiana a arestat marti 46 de persoane suspectate de apartenenta la mafia, in cadrul unei mari operatiuni impotriva unor infractori despre care se crede ca au contribuit la protejarea lui Bernardo Provenzano, capul Cosei Nostra (mafia siciliana), cautat de politie de patru decenii, transmite Rompres. Suspectii, acuzati de omor, extorcare de fonduri si trafic de droguri, "au format reteaua logistica a lui Provenzano, asigurandu-i comunicarea cu intreaga mafie", potrivit unui comunicat al politiei. La operatiune, care a avut loc in diferite zone din Sicilia, au participat peste 1000 de politisti. Bernardo Provenzano, in varsta de 70 de ani, a reusit sa se sustraga justitiei timp de peste patru decenii. Ultima fotografie cu Provenzano pe care o are politia a fost facuta in urma cu aproape trei decenii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.