Patronul casei de discuri americane Murder Inc., care lucreaza cu artisti precum Ashanti si Ja Rule, a fost arestat si inculpat, la New York, pentru spalare de bani proveniti din traficul de droguri, transmite AFP, citand surse de la procuratura. Mur
Patronul casei de discuri americane Murder Inc., care lucreaza cu artisti precum Ashanti si Ja Rule, a fost arestat si inculpat, la New York, pentru spalare de bani proveniti din traficul de droguri, transmite AFP, citand surse de la procuratura. Murder Inc. este condusa de fratii Irving si Christopher Lorenzo, porecliti Irv si Chris Gotti, care ocupa functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte. Alti doi angajati ai casei de discuri sunt de asemenea anchetati. In cazul in care vor fi gasiti vinovati, cei patru risca pedepse de pana la 20 de ani de inchisoare. Potrivit documentelor acuzarii, Murder Inc. ar fi fost folosita de Kenneth "Supreme" McGriff, seful unei bande new-yorkeze si patronul unei vaste retele de trafic de droguri, pentru spalare de bani. Fratii Gotti sunt acuzati si ca au primit sume enorme in lichiditati, pe care apoi le-au inapoiat lui McGriff sub forma de cecuri. McGriff si alte patru persoane au fost de asemenea inculpate pentru spalare de bani, trafic de droguri si omucidere, la capatul unei anchete care a durat doi ani. La sfarsitul anului 2003, Murder Inc. a decis sa-si schimbe numele, pentru a-si imbunatati imaginea. Irv Gotti a anuntat atunci ca firma se va numi doar "Inc", a mai anuntat AFP, consultata de Mediafax.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.